Weboldal készítés

A weboldalak
új generációja.

Weboldalaink készítésekor a legmodernebb eszközöket, technikákat használjuk, így a modern, letisztult megjelenéshez biztonság és megbízhatóság is társul.

Kezdjünk bele
Gyorsaság

Kész weboldal,
akár két hét alatt.

1

Ajánlatkérés
Első lépésként ki kell töltened az ajánlatkérő űrlapot, melyet itt érhetsz el. Erre mi (esetleg néhány kiegészítő kérdés feltevése után) mondunk egy árajánlatot, és ha tetszik amit hallasz, bele is vágunk az elkészítésébe.

2

Együttműködés
Ha elfogadtad az ajánlatot, aláírásra kerül a szolgáltatói szerződés, majd a 30%-os előleg kifizetését követően küldünk egy meghívót a Kliens Kapu rendszerünkbe, melyen keresztül folyamatos kapcsolattartással elkészítjük weboldaladat.

3

Átadás és fizetés
Ha elkészült a weboldal, és elégedett vagy az eredménnyel, a teljes ár kiegyenlítésével egyidejűen átadásra kerül a kész weboldal, az összes hozzáférési információval.

+ igény esetén ingyenes személyes megbeszélések

Támogatás

Garantált minőség,
problémamentes
üzemeltetés.

Minden weboldalunkhoz fél évig ingyenes teljeskörű támogatást nyújtunk. Így nem kell foglalkoznod a tárhely, a domain, az SSL tanúsítvány fizetésével, a dátumok fejben tartásával - ezt mind, ingyenesen elintézzük számodra.

Emellett karbantartjuk weboldaladat, hogy megkapja a legújabb biztonsági frissítéseket, továbbá biztonsági másolatokat is készítünk, hogy probléma esetén se vesszenek el weboldalad adatai.

Fél éves támogatási garancia, minden weboldalra

Teljeskörű támogatás, mely a garancia után is igényelhető

Rendszeres biztonsági mentések, védelmi ellenőrzések

SSD alapú, ultragyors tárhely, korlátlan email fiókkal

Szakértelem

Végtelen lehetőség.

WordPress weboldalaink rendkívül gyorsan elkészülnek, programozási ismeretek nélkül is könnyen kezelhetőek. Oldaladhoz saját sablont fejlesztünk, hogy jobban kiemelkedj a mezőnyből.

Saját fejlesztésű oldalaink átlépik a WordPress korlátait. Legyen szó közösségi oldalról, nagyméretű webshopról, vagy komplex webalkalmazásról, a lehetőségeknek csak a Te képzeleted szab határt.

Egyedi megjelenés - a legfrissebb UI/UX, és webdesign elvek alapján dolgozunk. Oldalaink minden platformon remekül mutatnak, minden részletük személyre szabható.

Kliens Kapu

Egyszerű
együttműködés.

A Kliens Kapu egy általunk fejlesztett rendszer, mely gördülékennyé teszi a kommunikációt Közted és csapatunk között - hogy ne kelljen pár hét múlva rengeteg email közül előkeresned az éppen szükséges információkat.

A Kliens Kapuban lehetőséged van élőben követni, hogyan készül a weboldalad, sőt, ha a készítés közben esetleg támadna egy új ötleted, akkor feladatokat is hozzáadhatsz a készítési folyamathoz.

További információ
Ingyenes árajánlat

Kérj árajánlatot!

Kattints az alábbi gombra árajánlat kéréséhez, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ajánlatkérés